Sms 2 mail

Het is met onze oplossing tamelijk eenvoudig om sms2email te bewerkstelligen. Alle inkomende sms berichten worden automatisch naar een opgegeven e-mailadres gestuurd. Je krijgt dan een virtueel 097 mobiel nummer toegewezen en deze kun je gebruiken om sms berichten te ontvangen. Je hebt hiervoor geen fysieke simkaart of telefoon nodig.

Dit is de perfecte oplossing om inkomende sms berichten te centraliseren. Het maakt niet meer uit wie de storingstelefoon draagt. Je hebt alle sms berichten bij de hand via een e-mailadres. Erg handig en bespaard veel tijd met het organiseren rondom bijvoorbeeld sms authenticatie.

Sms2mail zorgt ervoor dat je kosten kan besparen rondom planning, beschikbaar van medewerkers en bereikbaarheid. Onze SMS gateway is zero downtime beschikbaar en werkt geheel geautomatiseerd en autonoom.

Binnen doorgaans één werkdag kunnen we een 097 nummer beschikbaar stellen zodat je snel bereikbaar bent voor het inkomende sms verkeer. Ook is er geen sprake van een limiet en betaal je een fixed price per maand voor het gebruik van de dienst.

We hebben mogelijkheden voor een demo / test periode zodat je onze overtuiging kunt beleven en in alle vrijheid kunt testen. Neem hiervoor contact met ons op.