Sms automatisch doorsturen naar email

Met onze oplossing kan je SMS automatisch doorsturen naar e-mail. Hiermee voorkom je dat je afhankelijk wordt van een fysieke simkaart of een mobiele telefoon. Het is een ideale oplossing om inkomende SMS berichten te centraliseren. Door een 097 nummer te koppelen aan een mailbox, kunt u iedereen die gemachtigd is om deze SMS berichten te lezen toegang geven tot de mailbox. Andere personen of medewerkers kunnen dan ook gebruik maken van bijvoorbeeld authenticatie en inloggen in de applicaties.

Sms automatisch doorsturen naar email


Het is de ideale oplossing voor uw problemen op het gebied van account beheer. Stel dat er meerdere medewerkers gebruik maken van hetzelfde inlogaccount maar er geauthenticeerd dient te worden met een SMS bericht? Dan is het nooit duidelijk wie er probeert in te loggen en aan wie de desbetreffende SMS gestuurd moet worden. Wanneer de SMS naar e-mail worden gestuurd kan de medewerker in de inbox kijken voor de authenticatiecode.

Niet meer afhankelijk van telefoon


Met deze oplossing ben je niet afhankelijk van een telefoon, die wellicht de SMS berichten automatisch doorstuurd. Wat als de telefoon verloren raakt of defect raakt? Dan worden de inkomende SMS berichten ook niet meer doorgezet. Met onze oplossing is dit robuust in de cloud geregeld en heb je geen fysieke telefoon meer nodig om SMS berichten te ontvangen.

Geen simkaart


Er komt hier geen fysieke simkaart aan te pas. Het betreft een virtueel nummer zonder simkaart welke is gekoppeld aan een SMS gateway. De SMS gateway ziet welk e-mailadres is gekoppeld aan het 097 nummer zorgt dat alle inkomende berichten automatisch doorgezet worden.

Niet afhankelijk van dekking


Het virtuele mobiele nummer is gekoppeld aan een rechtstreekse interconnectie met KPN. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van dekking van het mobiele netwerk om SMS berichten te kunnen ontvangen.