SMS naar Slack

De SMS naar e-mail gateway kan ook SMS berichten vertalen en omzetten naar een JSON formaat, welke gezicht is voor Slack. Hierdoor kunnen we snel de integratie opleveren.

Slack is een communicatiemiddel in de cloud. Het wordt gebruikt om de samenwerking binnen teams te bevorderen en kan worden gebruikt om binnen verschillende zogenoemde channels te chatten en bestanden uit te wisselen.

Door middel van onze koppeling met Slack kunnen inkomende SMS berichten rechtstreeks naar een channel worden afgegeven. Hierdoor kun je eenvoudig inkomende SMS berichten centraliseren en ben je niet meer afhankelijk van een mobiele telefoon en simkaart. Dit kan handig zijn voor notificaties vanuit systemen die slechts werken met SMS of 2 staps verificatie.

Hoe werkt het?

  1. Via Slack is het mogelijk om een “Webhook” aan te maken, hiervoor heeft u wel adminstrator rechten nodig. Neem eventueel contact op met uw ICT dienstverlener om dit voor u te realiseren.
  2. Bestel via onze webhop één van de SMS naar Slack abonnementen.
  3. Wij zorgen in de tussentijd voor een nieuw nummer. Geef ons de webhook (link) door. Wij zorgen dat deze gekoppeld wordt aan het nieuwe nummer.
  4. Testen, we testen of u de SMS berichten ontvangt.
  5. Integratie afgerond