Sms omzetten naar mail

Met onze oplossingen kunt u eenvoudig sms omzetten naar mail. Alle inkomende berichten worden dan automatisch verstuurd naar een opgegeven e-mailadres. U bent dan niet meer afhankelijk van een fysieke simkaart of mobiele telefoon.

Centraliseer eenvoudig uw inkomende sms berichten via een sms gateway. We bieden verschillende abonnementen die per maand opzegbaar zijn.

Sommige applicaties vereisen een tweetraps verificatie door middel van een sms bericht. Wat als er een generiek account wordt gebruikt en iemand anders de desbetreffende telefoon draagt? Dan zal er eerst georganiseerd moeten worden wie de sms gaat doorsturen en naar wie. Dat is lastig. Wanneer iemand toegang heeft tot een mailbox dan is het veel eenvoudiger en kan diegene de mailbox raadplegen voor de inkomende sms berichten. Natuurlijk is het aan uw kant ook mogelijk om distributielijsten te maken en de inkomende sms berichten automatisch door te sturen naar iedereen van de afdeling. Diegene die probeert in te loggen zal dit dan ook weten en kan dit gebruiken.

Onze sms gateway werkt geheel automatisch en heeft een 99,999 uptime garantie. Zo verliest u geen waardevolle inkomende sms berichten. Dit kan handig zijn voor sms authenticatie of voor storingsmeldingen.

U krijgt een beschikbaar 097 nummer toegewezen en hieraan wordt een e-mailadres gekoppeld. Alle inkomende berichten worden geconverteerd naar één mailbericht.

Het voordeel van sms omzetten naar mail is dat er geen fysieke telefoon en de planning en organisatie rondom het wisselen van dienst direct komt te vervallen. Dit bespaart dus ook direct tijd en geld. Een apart mobiel abonnement is dan ook niet meer nodig.
Onze dienst kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt waar een 097 nummer dient te worden opgegeven. De initiële installatie is tamelijk eenvoudig. Bestel een abonnement en geef een e-mailadres op dan verzorgen wij de rest van de bereikbaarheid. Nadat u van ons bevestiging heeft gehad dat de dienst is opgeleverd kunt u de dienst gelijk gebruiken.

U kunt onze oplossing ook op proef uitproberen. Stuur ons dan een mailtje.